U bent hier

S-wan vzw

afbeelding van SwanBrugge
Reserveren/Informatie Telefoon: 
+32 499 72 37 10
Provincie: 
West-Vlaanderen
Regio: 
Brugse Ommeland
Kunststad: 
Brugge
Korte omschrijving: 

Eind 2006 hebben enkele afgestudeerde stadsgidsen zich verenigd om S-wan (Speciale wandelingen) op te richten, een onafhankelijke VZW. Onze missie is om de ontdekking van Brugge, Vlaanderen en het westers cultureel erfgoed te bevorderen en onze kennis te verspreiden op een unieke manier.

We besloten volledig de kaart van de begeleide themawandelingen te trekken. We zijn zot van het Brugse erfgoed en willen dit aan een zo groot mogelijk publiek laten zien. Een speelse en interessante wandeling voor een eerste kennismaking met Brugge of een onderdompeling in het rijke heden en verleden.

S-wan heeft voor iedereen een gepaste wandeling. Verken de thema’s via de filters en kies de wandeling die het best bij je groep past. Je bent zeker van een leuke en ook interessante wandeling.

Toerisme Brugge, Musea Brugge, Monumentenzorg en de erfgoedcel zijn maar enkele gerespecteerde klanten, die regelmatig de S-wangidsen inzetten voor een thematische (museum)rondleiding,  Open Monumenten- en erfgoeddagen. Heel wat Bruggelingen  hebben met S-wan een heel nieuw aspect van hun eigen stad leren kennen

Belangrijkste activiteiten: 
Thematische stadswandelingen in Brugge