U bent hier

FTG Gidsendag op 21 november 2015 in Heusden-Zolder

Korte omschrijving: 

Op 21 november 2015 organiseert FTG een gidsendag in Heusden-Zolder in de provincie Limburg.

 In de voormiddag is er een lezing : Duurzame restauratie van historische gebouwen door Dhr Simons van Centrum Duurzaam Bouwen.

 In de namiddag wordt de theorie getoetst aan de praktijk.

Je kan kiezen tussen een geleid bezoek aan:

1. ZLDR luchtfabriek of

2. de mijnsite.

Inschrijven via gidsendag2015@gmail.com kost je 25 euro. Hierbij zijn inbegrepen: koffie-en theebuffet ’s morgens , de lezing, lunch ’s middags, de rondleiding namiddag en de borrel als afsluiter om 16:00 uur.

Je inschrijving is pas defintief na ontvangst van je betaling op rekeningnummer BE 67 0011 6807 3087  van FTG p.a. Vossekotstraat 130   3271 Zichem. In de mededeling vermeld je je naam en keuze 1 of 2. Inschriujven voor 1 november

Provincie: 
Limburg
Gegidst door : 
FTG
Duur: 
7 uur
Talen: 
Nederlands
Plaats van afspraak: 
Den Lavaar (minesite), Heusden-Zolder
Kostprijs: 
€ 25
Opmerkingen: 

Bereikbaarheid

Met de trein : De mijnsite van Heusden-Zolder is goed te bereiken met de trein.

Station Zolder bevindt zich op ongeveer 900 meter. Als je het station verlaat ga je het spoor over. Je volgt de straat richting mijnsite (te zien aan de schachtbok). Aan het pleintje steek je de weg over. Opletten! De ontvangst heeft plaats in den Lavaar vanaf 9 uur achter het grote plein.

Met de auto : Via de autosnelweg Lummen-Aken afrit 28 Heusden-Zolder. Richting Beringen aanhouden. Aan de eerstvolgende rode lichten rechtsaf richting Zolder centrum. Bij het derde rondpunt neem je de derde afslag richting station. Je rijdt over het spoor en slaat rechtsaf.        Aan het rondpunt neem je de tweede afslag en volgt de richtingaanwijzers tot aan de parking. 

Vervaldatum: 
donderdag, 26 november, 2015 - 23:30